Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Dahl z cieciorką, kalafiorem, marchewką i szpinakiem, ryż jaśminowy z zielonym groszkiem
Imbir różowy marynowany, Groszek zielony, Kiełki słonecznika, Kolendra, Czosnek, Ciecierzyca, Cebula biała, Ziele angielskie, Szpinak, Kalafior, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Marchew, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Ryż jaśminowy
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 844 kJ/202 kcal |
Tłuszcz: 7,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g |
Węglowodany: 29,8 g w tym cukry: 4,1 g |
Błonnik: 4,0 g |
Białko: 6,1 g |
Sól: 0,3 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.