Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.46
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Dahl z czerwonej soczewicy i pomidorów, makaron ryżowy
Imbir różowy marynowany, Ziele angielskie, Natka pietruszki, Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), Soczewica czerwona, Kolendra, Czosnek, Cebula biała, Koncentrat pomidorowy 30%, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Liść laurowy, ORZECHY NERKOWCA
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 877 kJ/449 kcal |
Tłuszcz: 17,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,0 g |
Węglowodany: 58,8 g w tym cukry: 9,8 g |
Błonnik: 5,3 g |
Białko: 13,6 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.