Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Dairy Free
-
Vegan
Dahl z soczewicą, szpinakiem i kurkumą, jogurt kokosowy, ryż jaśminowy
Kokosowa alternatywa jogurtu greckiego (Woda, mleko kokosowe, substancja zagęszczająca: zmodyfikowana skrobia kukurydziana; fosforan wapnia, sól, olej słonecznikowy, olej kokosowy, naturalne aromaty, bezmleczne kultury bakterii: s.thermophilus, l.bulgaricus; barwnik: karoten, witamina D2, witamina B12), Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Kolendra, Szpinak, Imbir różowy marynowany, Czosnek, Cebula biała, Sól, Chili, Soczewica czerwona, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Kurkuma, Kmin rzymski, Ryż jaśminowy
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 588 kJ/618 kcal |
Tłuszcz: 15,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,3 g |
Węglowodany: 90,5 g w tym cukry: 3,3 g |
Błonnik: 9,1 g |
Białko: 24,0 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.