Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Less Gluten
Deser chia z tapioką, cynamonem i musem pomarańczowym
Jagody goji (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Mięta, Cynamon, Miód pszczeli, MLEKO spożywcze 2% tł., Nasiona chia, Tapioka (skrobia z tapioki, woda), Sok pomarańczowy, Żelatyna, Pomarańcza
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 418 kJ/100 kcal |
Tłuszcz: 2,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 17,3 g w tym cukry: 12,0 g |
Błonnik: 3,0 g |
Białko: 3,4 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.