Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.34
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Dhal z ciecierzycy z grillowanym bakłażanem, ryż basmati
Bakłażan, Garam Masala (nasiona kolendry, kmin rzymski, cynamon, imbir, czarny pieprz, nasiona kopru włoskiego, goździki, anyż, gałka muszkatołowa, zielony kardamon), Kmin rzymski, Kurkuma, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula biała, Ciecierzyca, Czosnek, Sól, Kolendra, Ryż basmati
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 809 kJ/432 kcal |
Tłuszcz: 16,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,0 g |
Węglowodany: 62,9 g w tym cukry: 6,2 g |
Błonnik: 6,3 g |
Białko: 12,2 g |
Sól: 0,3 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.