Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
-
Dairy Free
Dhal z czerwonej soczewicy z kolendrą, kasza bulgur
Cebula biała, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Soczewica czerwona, Czosnek, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Chili, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Koncentrat pomidorowy 30%, Kmin rzymski, Imbir, Gałka muszkatołowa, Cynamon, Cukier, Kolendra
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 147 kJ/274 kcal |
Tłuszcz: 6,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g |
Węglowodany: 40,9 g w tym cukry: 4,7 g |
Błonnik: 6,6 g |
Białko: 11,7 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.