Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42 Star
  • Dairy Free

Dhal z czerwonej soczewicy z kolendrą, kasza bulgur

Cebula biała, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Soczewica czerwona, Czosnek, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Chili, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Koncentrat pomidorowy 30%, Kmin rzymski, Imbir, Gałka muszkatołowa, Cynamon, Cukier, Kolendra

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
1 147 kJ/274 kcal
Tłuszcz: 6,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,7 g
Węglowodany: 40,9 g
w tym cukry: 4,7 g
Błonnik: 6,6 g
Białko: 11,7 g
Sól: 0,5 g

Alergeny

  • gluten

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: