Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Dip z awokado i wasabi ze świeżymi warzywami
Kalarepa, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Wasabi (chrzan, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitol, olej z otrębów ryżowych, sól, dekstryna, wasabi, skrobia ziemniaczana, woda, aromat, kurkuma, zagęszczacz: guma ksantanowa, regulator kwasowości: kwasek cytrynowy , barwnik: błękit brylantowy), Awokado Hass, Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 547 kJ/131 kcal |
Tłuszcz: 11,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 8,7 g w tym cukry: 1,4 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 2,3 g |
Sól: 0,1 g |
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.