Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21 Star

Dip z migdałów i czerwonej papryki, chleb razowy, słupki warzyw

Papryka czerwona, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Marchew, Ogórek zielony, MIGDAŁY w płatkach, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Oliwa z oliwek, Czosnek, Olej rzepakowy, Kiełki słonecznika, Papryka słodka, Pieprz czarny, Sól

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
2 466 kJ/589 kcal
Tłuszcz: 28,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g
Węglowodany: 65,4 g
w tym cukry: 13,9 g
Błonnik: 11,1 g
Białko: 22,4 g
Sól: 1,8 g

Alergeny

  • gluten
  • jaja
  • mleko
  • orzechy

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: