Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.21
Dip z migdałów i czerwonej papryki, chleb razowy, słupki warzyw
Marchew, Chleb Razowy (Mąka ŻYTNIA (w tym mąka ŻYTNIA razowa), woda, sól), Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Oliwa z oliwek, Papryka słodka, Pieprz czarny, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, MIGDAŁY w płatkach, Papryka czerwona, Kiełki słonecznika, Ogórek zielony
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 2 469 kJ/590 kcal |
Tłuszcz: 28,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 65,6 g w tym cukry: 13,9 g |
Błonnik: 11,1 g |
Białko: 22,4 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.