Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Less Gluten
-
Domowa zupa jarzynowa
Brokuł, Fasolka szparagowa zielona, Marchew, MLEKO spożywcze 2% tł., Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Pietruszka, SELER naciowy, Sól, Ziemniaki, Natka pietruszki
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 847 kJ/202 kcal |
Tłuszcz: 10,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,0 g |
Węglowodany: 20,6 g w tym cukry: 10,1 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 7,4 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.