Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.42
Domowy paprykarz szczeciński, chleb razowy, ogórek kiszony
Chleb żytni (Zakwas ŻYTNI, mąka ŻYTNIA, woda, drożdże, sól), Ziele angielskie, Ryż biały, Marchew, Makrela wędzona na ciepło (MAKRELA tusza, sól), Koperek, Olej rzepakowy, Cebula biała, Sól, Czosnek, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Papryka słodka, Papryka ostra, Oliwa z oliwek, Liść laurowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Ogórek kiszony (ogórki, woda, przyprawy (GORCZYCA), sól)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 153 kJ/276 kcal |
Tłuszcz: 5,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g |
Węglowodany: 45,3 g w tym cukry: 2,1 g |
Błonnik: 4,8 g |
Białko: 9,5 g |
Sól: 2,8 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.