Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.31
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Dorsz alla livornese w sosie pomidorowym z kaparami i oliwkami, pieczone ziemniaki
DORSZ, Natka pietruszki, Cebula biała, Chili, Koncentrat pomidorowy 30%, Olej rzepakowy, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Czosnek, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Kurkuma, Papryka słodka, Tymianek, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 711 kJ/409 kcal |
Tłuszcz: 12,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 43,8 g w tym cukry: 9,5 g |
Błonnik: 8,5 g |
Białko: 31,2 g |
Sól: 2,5 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.