Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.25
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Dorsz glazurowany w miso i miodzie, duszona kapusta pekińska po tajsku, ryż basmati ze szczypiorkiem
DORSZ, Czosnek, Imbir różowy marynowany, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Mąka ziemniaczana, Ryż basmati, ORZECHY NERKOWCA, Olej rzepakowy, Sos sojowy jasny (woda, SOJA, sól, mąka PSZENNA, cukier), Kapusta pekińska, Sól, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Por, Pieprz czarny, Oliwa z oliwek, Ocet ryżowy (woda, ryż), Miód pszczeli, Marchew, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 029 kJ/724 kcal |
Tłuszcz: 15,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g |
Węglowodany: 92,5 g w tym cukry: 17,8 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 54,7 g |
Sól: 5,2 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- ryby i produkty pochodne
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.