Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.44
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Dorsz na czarnym risotto, pieczone pomidorki z groszkiem, olej porowy
Olej porowy (olej rzepakowy, por), DORSZ, Groszek zielony, Pieprz czarny, Sól, Miód pszczeli, Oliwa z oliwek, Tymianek, Pomidorki cherry, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Cebula biała, Olej rzepakowy, Czosnek, Natka pietruszki, Ryż czarny
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 411 kJ/576 kcal |
Tłuszcz: 20,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g |
Węglowodany: 59,3 g w tym cukry: 5,1 g |
Błonnik: 6,8 g |
Białko: 40,8 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.