Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Dorsz na groszku z pieczonymi pomidorkami i pesto miętowo-cytrynowym, ryż czarny
DORSZ, Groszek zielony, Pieprz czarny, Sól, Kiełki słonecznika, Oliwa z oliwek, Pieprz biały, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Mięta, Nasiona słonecznika, Miód pszczeli, Czosnek, Olej rzepakowy, Pomidorki cherry, Ryż czarny
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 813 kJ/433 kcal |
Tłuszcz: 9,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g |
Węglowodany: 55,4 g w tym cukry: 2,2 g |
Błonnik: 5,4 g |
Białko: 32,6 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.