Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Less Gluten
Dorsz pieczony w sosie porowym, ryż brązowy, surówka z białej kapusty z marchewką i ogórkiem kiszonym
Pieprz czarny, Sól, DORSZ, Ryż brązowy, Musztarda dijon (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Olej rzepakowy, ŚMIETANA 15% tł., Por, Surówka żydowska (kapusta biała (38%), marchew (17%), jabłko (11%), ogórek kiszony (11%), SELER korzeniowy (10%), cukier trzcinowy, olej rzepakowy, natka pietruszki, sól, pieprz, ekstrakt przypraw)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 373 kJ/328 kcal |
Tłuszcz: 8,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g |
Węglowodany: 42,3 g w tym cukry: 9,2 g |
Błonnik: 6,1 g |
Białko: 20,9 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- gorczyca
- mleko
- ryby i produkty pochodne
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.