Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.5
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Dorsz w mleczku kokosowym z fasolką szparagową, makaron ryżowy
SEZAM czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Makaron ryżowy (mąka ryżowa, woda), DORSZ, Czosnek, Trawa cytrynowa, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Sól, Pieprz czarny, Cebula biała, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Olej rzepakowy, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Kurkuma, Imbir różowy marynowany, Fasolka szparagowa zielona, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 831 kJ/916 kcal |
Tłuszcz: 37,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27,8 g |
Węglowodany: 82,9 g w tym cukry: 9,7 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 60,7 g |
Sól: 2,8 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.