Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.35 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Dorsz w sosie curry z zieloną fasolką szparagową podany z ryżem brązowym

curry 38% (napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), fasolka szparagowa zielona, cebula biała, olej rzepakowy, czosnek, imbir różowy marynowany, sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), trawa cytrynowa, pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), kurkuma, pieprz czarny, sól), ryż 33% (ryż brązowy, sól), dorsz 28% (DORSZ, pieprz czarny, sól), szczypiorek 1%

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
3 076 kJ/736 kcal
Tłuszcz: 27,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19,6 g
Węglowodany: 66,3 g
w tym cukry: 5,3 g
Błonnik: 10,3 g
Białko: 50,9 g
Sól: 1,8 g

Alergeny

  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: