Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
-
Dorsz w sosie curry z zieloną fasolką szparagową podany z ryżem brązowym
Cebula biała, Fasolka szparagowa zielona, Imbir różowy marynowany, Kurkuma, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sól, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Trawa cytrynowa, Czosnek, DORSZ, Ryż brązowy, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 125 kJ/747 kcal |
Tłuszcz: 27,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19,6 g |
Węglowodany: 68,7 g w tym cukry: 5,3 g |
Błonnik: 10,6 g |
Białko: 51,1 g |
Sól: 1,8 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.