Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Dorsz w sosie curry z zieloną fasolką szparagową podany z ryżem brązowym

Cebula biała, Fasolka szparagowa zielona, Imbir różowy marynowany, Kurkuma, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Olej rzepakowy, Pasta curry (suszona czerwona papryka chilli, czosnek, trawa cytrynowa, szalotka, sól, galangal, skórka limonki, kaffir, przyprawy), Pieprz czarny, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sól, Sos rybny (SARDELA, sól, woda, cukier), Trawa cytrynowa, Czosnek, DORSZ, Ryż brązowy, Szczypiorek

Wartość odżywcza na porcję XL

Wartość energetyczna:
3 125 kJ/747 kcal
Tłuszcz: 27,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19,6 g
Węglowodany: 68,7 g
w tym cukry: 5,3 g
Błonnik: 10,6 g
Białko: 51,1 g
Sól: 1,8 g

Alergeny

  • ryby i produkty pochodne

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: