Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Dorsz w sosie pomidorowym z oliwą bazyliową, ryż jaśminowy, warzywa z pary
DORSZ, Cebula biała, Kalafior, Brokuły, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Ryż jaśminowy, Natka pietruszki, Bazylia, Sól, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, orzechy pinii, Oliwa z oliwek, Czosnek, Marchew baby
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 115 kJ/745 kcal |
Tłuszcz: 18,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,5 g |
Węglowodany: 90,3 g w tym cukry: 12,0 g |
Błonnik: 9,3 g |
Białko: 53,2 g |
Sól: 0,6 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.