Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.37
Makaron pełnoziarnisty w sosie śmietanowym ze szpinakiem i dorszem, pieczone pomidorki z groszkiem
Pieprz czarny, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Wywar warzywny (zawiera SELER), Czosnek, Cebula biała, Mąka ziemniaczana, Sól, Pomidorki cherry, Tymianek, Oliwa z oliwek, Miód pszczeli, Groszek zielony, Olej rzepakowy, Makaron pełnoziarnisty (Mąka makaronowa PSZENNA pełnoziarnista), DORSZ, Szpinak
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 738 kJ/893 kcal |
Tłuszcz: 25,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 12,6 g |
Węglowodany: 96,2 g w tym cukry: 15,0 g |
Błonnik: 15,7 g |
Białko: 69,5 g |
Sól: 2,7 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- ryby i produkty pochodne
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.