Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Less Gluten
Dorsz w ziołach, frytki ziemniaczane, marchewka z groszkiem, sos pomidorowy
Cebula biała, Groszek zielony, SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Śmietanka 30% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen, mleczan wapnia), Papryka słodka, Marchew, Koperek, Cukier, DORSZ, Czosnek, Sól, SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Koncentrat pomidorowy 30%, Ziemniak
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 189 kJ/762 kcal |
Tłuszcz: 28,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 11,8 g |
Węglowodany: 84,3 g w tym cukry: 12,6 g |
Błonnik: 12,9 g |
Białko: 49,3 g |
Sól: 2,1 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- mleko
- ryby i produkty pochodne
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.