Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.17
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Dorsz w ziołowym pudrze, frytki ziemniaczane, marchewka z groszkiem, domowy ketchup
Pieprz czarny, Cukier, Marchew baby, Groszek zielony, DORSZ, SELER naciowy, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Ocet winny biały (ocet winny, przeciwutleniacz: DWUTLENEK SIARKI), Koncentrat pomidorowy 30%, Cebula biała, Sól, Natka pietruszki, Koperek, Czosnek, Tymianek, Rozmaryn, Olej rzepakowy, Chleb bezglutenowy (Skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, koncentrat białka SOJOWEGO, substancja zagęszczająca: guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza, cukier, psyllium, sól, glukoza, ekstrakt drożdżowy, syrop buraczany, kwas mlekowy, koncentrat winogronowy, prażona mączka soczewicy, regulator kwasowości: octan sodu, enzym), Ziemniak
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 540 kJ/607 kcal |
Tłuszcz: 5,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g |
Węglowodany: 101,0 g w tym cukry: 31,1 g |
Błonnik: 13,5 g |
Białko: 41,8 g |
Sól: 2,0 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- ryby i produkty pochodne
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.