Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.4
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Dorsz w ziołowym sosie, ryż basmati, warzywa z pary
Cytryna, Pieprz czarny, Sól, DORSZ, Ryż basmati, Brokuły, Kalafior, Marchew baby, Koperek, Natka pietruszki, Oliwa z oliwek, Rukola, Nasiona słonecznika, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Bazylia
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 626 kJ/628 kcal |
Tłuszcz: 22,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,3 g |
Węglowodany: 65,3 g w tym cukry: 5,0 g |
Błonnik: 7,4 g |
Białko: 40,0 g |
Sól: 1,5 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.