Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Dorsz z pesto pietruszkowym na talarkach selerowych, ziemniaki duszone w pomidorach
DORSZ, Miód pszczeli, Papryka słodka, Kurkuma, Cukier, SELER korzeniowy, Papryka wędzona, Nasiona słonecznika, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pieprz czarny, Natka pietruszki, Cebula biała, Czosnek, Ziemniaki, Sól, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pieprz cayenne, Pieprz biały, Papryczka chili, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Tymianek
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 094 kJ/740 kcal |
Tłuszcz: 40,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,2 g |
Węglowodany: 46,1 g w tym cukry: 10,7 g |
Błonnik: 16,5 g |
Białko: 50,4 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- ryby i produkty pochodne
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.