Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.45
Drobiowe pulpeciki w sosie pomidorowym z kaparami, oliwkami i parmezanem, makaron rigatoni
Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Bazylia, Koncentrat pomidorowy 30%, Cukier, Cebula biała, Kapary w zalewie (Kapary, woda, sól, ocet winny), Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól), JAJA kurze, Czosnek, MASŁO 82% tł., Bułka tarta (Mąka PSZENNA, woda, drożdże, sól), Przyprawa gyros (zawiera GORCZYCĘ), Pieprz czarny, Kurczak udko, Kurczak (pierś), Sól, Olej rzepakowy, Makaron rigatoni (Mąka z PSZENICY durum, woda), Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 127 kJ/747 kcal |
Tłuszcz: 24,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,0 g |
Węglowodany: 80,4 g w tym cukry: 8,2 g |
Błonnik: 5,7 g |
Białko: 48,1 g |
Sól: 2,5 g |
Alergeny
- gluten
- gorczyca
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.