Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14
-
Less Gluten
-
Less Carb
Drobiowy burger z burakiem i serem pleśniowym, kasza jaglana, chutney śliwkowy
Cebula czerwona, Czosnek, Płatki OWSIANE bezglutenowe, JAJA kurze, Indyk, Tymianek, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Burak, Cukier, Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Sól, Śliwki, Pieprz cayenne, Mąka ziemniaczana, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Cynamon, Kasza jaglana
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 1 534 kJ/367 kcal |
Tłuszcz: 10,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g |
Węglowodany: 40,9 g w tym cukry: 7,9 g |
Błonnik: 3,1 g |
Białko: 26,7 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.