Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.14 Star
  • Less Gluten
  • Less Carb

Drobiowy burger z burakiem i serem pleśniowym, kasza jaglana, chutney śliwkowy

Cebula czerwona, Czosnek, Płatki OWSIANE bezglutenowe, JAJA kurze, Indyk, Tymianek, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Burak, Cukier, Ser pleśniowy Lazur (MLEKO pełne pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, szlachetna pleśń Penicillium roqueforti), Sól, Śliwki, Pieprz cayenne, Mąka ziemniaczana, Krem balsamiczny (zawiera DWUTLENEK SIARKI), Cynamon, Kasza jaglana

Wartość odżywcza na porcję L

Wartość energetyczna:
1 534 kJ/367 kcal
Tłuszcz: 10,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,9 g
Węglowodany: 40,9 g
w tym cukry: 7,9 g
Błonnik: 3,1 g
Białko: 26,7 g
Sól: 0,9 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • jaja
  • mleko

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: