Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.36
-
Less Gluten
-
Less Carb
Drobiowy burger z serem Czarna Perła, chutney truskawkowo-balsamiczny, fasolka szparagowa z płatkami migdałów
Cebula biała, Mąka ziemniaczana, Rukola, MIGDAŁY w płatkach, Fasolka szparagowa zielona, Truskawki, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Ocet balsamiczny (ocet winny, koncentrat moszczu winogronowego, barwnik: karmel amoniakalno-siarczynowy), Cukier, Indyk, JAJA kurze, Czosnek, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Sól, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Kurczak udko, Ser Czarna Perła (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, kultury bakterii mlekowych, barwnik: karoteny)
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 312 kJ/314 kcal |
Tłuszcz: 17,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,0 g |
Węglowodany: 15,6 g w tym cukry: 4,4 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 22,4 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- jaja
- mleko
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.