Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.52
Drobiowy mielony, puree ziemniaczane, marchewka z groszkiem ze śmietaną
Kurczak udko, Śmietanka 18% tł. (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), MLEKO spożywcze 2% tł., MASŁO 82% tł., SELER korzeniowy, Por, Pietruszka, Marchew, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Marchew, Groszek zielony, Płatki OWSIANE, JAJA kurze, Czosnek, Sól, Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Pieprz czarny, Ziemniaki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 347 kJ/322 kcal |
Tłuszcz: 18,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,5 g |
Węglowodany: 24,2 g w tym cukry: 4,1 g |
Błonnik: 5,3 g |
Białko: 18,5 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- seler
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.