Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
Drożdżowe paszteciki z burakiem i kozim serem
Tymianek, Żółtko JAJA kurzego, Ciasto drożdżowe (Mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże, cukier, sól), Burak, Olej rzepakowy, Pieprz czarny, Ser kozi (MLEKO kozie, kultury bakterii fermentacji mlekowej), Sól, ORZECHY PEKAN, Rukola
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 454 kJ/109 kcal |
Tłuszcz: 5,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 13,4 g w tym cukry: 1,2 g |
Błonnik: 0,7 g |
Białko: 3,2 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.