Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
Drożdżowe paszteciki z dynią piżmową, papryką i serem bursztyn
Żółtko JAJA kurzego, Ciasto drożdżowe (Mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże, cukier, sól), Dynia, Koncentrat pomidorowy 30%, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Rozmaryn, Sól, Czosnek, Olej rzepakowy, Por, Rukola, Ser długodojrzewający Bursztyn (MLEKO pasteryzowane, sól, bakterie fermentacji mlekowej, stabilizator - chlorek wapnia, barwnik - annato)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 411 kJ/98 kcal |
Tłuszcz: 4,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,4 g |
Węglowodany: 10,3 g w tym cukry: 1,2 g |
Błonnik: 0,4 g |
Białko: 4,7 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.