Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.64
Drożdżowe rogale z makiem, creme fraiche, kindziuk, rzodkiewka, ogórek
Pieprz czarny, Ser śmietankowy (MLEKO pasteryzowane, ŚMIETANKA), Śmietana 18% tłuszczu (ŚMIETANKA, stabilizator: karagen), Sól, Ciasto drożdżowe (Mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże, cukier, sól), Mąka PSZENNA, Mak niebieski, Żółtko JAJA kurzego, Kindziuk, Ogórek zielony, Roszponka, Rzodkiewka
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 562 kJ/373 kcal |
Tłuszcz: 20,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,0 g |
Węglowodany: 37,6 g w tym cukry: 2,3 g |
Błonnik: 4,4 g |
Białko: 15,7 g |
Sól: 1,7 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.