Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Drożdżowe supełki z pesto, twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem, pieczone pomidorki cherry
Ciasto drożdżowe (Mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże, cukier, sól), Czosnek, Oliwa z oliwek, Pieprz czarny, Rukola, Ser Parmezan (MLEKO, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka, bakterie fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: lizozym (z białka JAJA)), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Sól, Dynia pestki, Miód pszczeli, Olej rzepakowy, Pomidorki cherry, JOGURT naturalny 2% tł., SER twarogowy półtłusty, Rzodkiewka, Szczypiorek
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 1 401 kJ/335 kcal |
Tłuszcz: 19,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,2 g |
Węglowodany: 30,5 g w tym cukry: 4,7 g |
Błonnik: 1,8 g |
Białko: 12,4 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.