Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.48
Drożdżówki z kremem z orzechów laskowych i gruszką, śliwki
Ciasto drożdżowe (zawiera MLEKO i GLUTEN), Gruszka, Mąka PSZENNA, Kakao, Napój z orzechów laskowych (Woda, ORZECHY LASKOWE, cukier trzcinowy, węglan wapnia, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma gellan, sól morska, aromaty, witaminy: E, B2, B12, D), ORZECHY LASKOWE, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Kwiat bratka jadalny, Śliwki
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 125 kJ/269 kcal |
Tłuszcz: 7,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g |
Węglowodany: 48,7 g w tym cukry: 27,3 g |
Błonnik: 4,7 g |
Białko: 5,7 g |
Sól: 0,4 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- gluten
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.