Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.64
Drożdżówki z twarogiem i morelami, jeżyny
Jeżyny, Cukier puder, Ciasto drożdżowe (zawiera MLEKO i GLUTEN), Morele, JOGURT naturalny 2% tł., Miód pszczeli, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), SER twarogowy półtłusty
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 043 kJ/249 kcal |
Tłuszcz: 6,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 39,5 g w tym cukry: 13,9 g |
Błonnik: 4,3 g |
Białko: 9,5 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.