Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.59
Drożdżowy brioche z budyniem waniliowym i konfiturą porzeczkową, płatki migdała
Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, MLEKO spożywcze 2% tł., Bułeczka drożdżowa (zawiera JAJA i GLUTEN), Ksylitol, Mąka ziemniaczana, Nasiona chia, Porzeczki czarne, MIGDAŁY w płatkach
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 2 216 kJ/530 kcal |
Tłuszcz: 13,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,6 g |
Węglowodany: 94,1 g w tym cukry: 18,2 g |
Błonnik: 9,8 g |
Białko: 14,4 g |
Sól: 0,8 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.