Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.56
Drożdżowy placek z twarogiem, jabłkami i kruszonką, sos waniliowy, borówki
Borówka amerykańska, Cukier, JOGURT naturalny 2% tł., Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii), Miód pszczeli, SER twarogowy półtłusty, Mąka PSZENNA, Cukier wanilinowy (cukier kryształ, etylowanilina, aromat waniliowy), Olej kokosowy, Ciasto drożdżowe (zawiera MLEKO i GLUTEN), Otręby PSZENNE, JAJA kurze, Mąka ORKISZOWA, Mąka kukurydziana, Ksylitol, Jabłko, Pasta waniliowa
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 907 kJ/217 kcal |
Tłuszcz: 5,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,9 g |
Węglowodany: 34,3 g w tym cukry: 9,1 g |
Błonnik: 3,2 g |
Białko: 7,4 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.