Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.58
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Duszony kalafior z pomidorami, oliwkami i płatkami migdałów
Chili, Cynamon, Kmin rzymski, Kolendra (nasiona), Miód pszczeli, Oliwki czarne (Woda, oliwki czarne, sól, stabilizator: glukonian żelazawy), Pieprz czarny, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Sól, Ziele angielskie, Daktyle suszone (zawierają DWUTLENEK SIARKI), Kalafior, Mięta, MIGDAŁY w płatkach
Wartość odżywcza na porcję L
Wartość energetyczna: 937 kJ/224 kcal |
Tłuszcz: 8,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g |
Węglowodany: 26,1 g w tym cukry: 23,6 g |
Błonnik: 9,3 g |
Białko: 8,6 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- dwutlenek siarki
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.