Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.51
Dutch baby z mango, śliwkami, granatem i waniliowym mascarpone
Cukier puder, Mąka PSZENNA, MLEKO spożywcze 2% tł., JAJA kurze, MASŁO 82% tł., Granat, Mango, ORZECHY PISTACJOWE, Śliwki, Ser mascarpone (MLEKO pasteryzowane, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pasta waniliowa, Serek homogenizowany waniliowy (MLEKO, ŚMIETANKA, cukier, skrobia kukurydziana, aromat, pokruszona laska wanilii 0,02%, barwnik: karoteny, kultury bakterii)
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 034 kJ/247 kcal |
Tłuszcz: 10,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,7 g |
Węglowodany: 30,9 g w tym cukry: 15,8 g |
Błonnik: 2,3 g |
Białko: 8,9 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.