Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Dairy Free
Dyniowa panna cotta z pieczonym jabłkiem i czekoladową kruszonką
Czekolada gorzka (Miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna SOJOWA, aromat naturalny: wanilia), Ksylitol, Olej kokosowy, Płatki OWSIANE, Cynamon, Kokosowa alternatywa jogurtu naturalnego (Woda, krem kokosowy, zmodyfikowana skrobia kukurydziana, dekstroza, sól, substancja zagęszczająca: pektyna, barwnik: karoten; fosforan wapnia, witaminy: D2, B12; naturalny aromat, bezmleczne kultury bakterii (S. Thermophilus, L. Bulgaricus)), Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Żelatyna, Dynia, jabłko
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 640 kJ/153 kcal |
Tłuszcz: 6,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,4 g |
Węglowodany: 26,3 g w tym cukry: 7,4 g |
Błonnik: 2,7 g |
Białko: 3,3 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- gluten
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.