Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Dyniowe muffiny z powidłami śliwkowymi
Budyń waniliowy (skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, aromat, barwnik: kurkumina), Cukier, Mąka PSZENNA, Proszek do pieczenia, Sól, JAJA kurze, MASŁO 82% tł., MLEKO spożywcze 2% tł., Sok pomarańczowy, Dynia, Pomarańcza, Miód pszczeli, Śliwki, Mięta
Wartość odżywcza na porcję M
Wartość energetyczna: 831 kJ/199 kcal |
Tłuszcz: 7,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,5 g |
Węglowodany: 30,0 g w tym cukry: 4,0 g |
Błonnik: 1,0 g |
Białko: 3,5 g |
Sól: 0,5 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.