Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.32
-
Dairy Free
-
Less Gluten
-
Vegan
Dyniowe risotto z masłem orzechowym i chrupiącymi fistaszkami
ORZESZKI ZIEMNE, Cebula biała, Kiełki słonecznika, Ryż basmati, Pomidory suszone w oleju (Pomidory suszone, olej roślinny, ocet winny), Marchew, Dynia, Olej rzepakowy, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Wywar warzywny (zawiera SELER), Sól, Sok z limonki, Rozmaryn, Pieprz czarny, Napój kokosowy (Ekstrakt kokosowy, woda), Pasta z orzeszków ziemnych (Prażone ORZESZKI ZIEMNE), ORZESZKI ZIEMNE
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 852 kJ/204 kcal |
Tłuszcz: 13,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g |
Węglowodany: 21,2 g w tym cukry: 3,2 g |
Błonnik: 2,1 g |
Białko: 6,0 g |
Sól: 0,7 g |
Alergeny
- orzeszki ziemne i produkty pochodne
- seler
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.