Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Dyniowo-orkiszowe ciastko z kremem cytrynowym
Cukier puder, Kurkuma, Mąka ORKISZOWA, Mąka ziemniaczana, Dynia, Olej kokosowy, Mąka ryżowa, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Cytryna
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 448 kJ/107 kcal |
Tłuszcz: 3,8 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,0 g |
Węglowodany: 15,9 g w tym cukry: 2,6 g |
Błonnik: 1,7 g |
Białko: 2,3 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.