Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Dyniowo-piernikowa panna cotta z prażonymi orzechami nerkowca i pistacjami

Mięta, Cukier, Miód pszczeli, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Pasta waniliowa, Przyprawa do piernika (cukier, cynamon, goździki, kakao, owoc kolendry, ziele angielskie, gałka muszkatołowa), Sojowa alternatywa śmietanki (Woda, olej słonecznikowy, SOJA, syrop kukurydziany, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, sól morska), Żelatyna, Dynia, Pomarańcza, ORZECHY NERKOWCA, ORZECHY PISTACJOWE

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
619 kJ/148 kcal
Tłuszcz: 9,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 11,0 g
w tym cukry: 7,5 g
Błonnik: 1,2 g
Białko: 5,8 g
Sól: 0,0 g

Alergeny

  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: