Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Dyniowo-piernikowa panna cotta z prażonymi orzechami nerkowca i pistacjami
Mięta, Cukier, Miód pszczeli, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁY, maltodekstryna, stabilizatory: guma gellan, lecytyny; regulator kwasowości: fosforan dipotasowy; sól), Pasta waniliowa, Przyprawa do piernika (cukier, cynamon, goździki, kakao, owoc kolendry, ziele angielskie, gałka muszkatołowa), Sojowa alternatywa śmietanki (Woda, olej słonecznikowy, SOJA, syrop kukurydziany, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego, sól morska), Żelatyna, Dynia, Pomarańcza, ORZECHY NERKOWCA, ORZECHY PISTACJOWE
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 619 kJ/148 kcal |
Tłuszcz: 9,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g |
Węglowodany: 11,0 g w tym cukry: 7,5 g |
Błonnik: 1,2 g |
Białko: 5,8 g |
Sól: 0,0 g |
Alergeny
- orzechy
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.