Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0 Star
  • Dairy Free
  • Less Gluten

Dyniowo-piernikowa panna cotta z prażonymi orzechami nerkowca i pistacjami

Dynia, Napój migdałowy (Woda, MIGDAŁ, ekstrakt z MIGDAŁÓW, stabilizator: (ekologiczna mączka chleba świętojańskiego), sól morska), Sojowa alternatywa śmietanki (Woda, olej słonecznikowy, obłuszczone ziarno SOI (4%), cukier, emulgator (estry sacharozy i kwasów tłuszczowych), stabilizatory (guma ksantanowa, guma guar, karagen), sól morska, aromat), ORZECHY NERKOWCA, ORZECHY PISTACJOWE, Miód pszczeli, Pomarańcza, Mięta, Żelatyna, Przyprawa do piernika (cukier, cynamon, goździki, kakao, owoc kolendry, ziele angielskie, gałka muszkatołowa), Pasta waniliowa, Cukier

Wartość odżywcza na porcję S

Wartość energetyczna:
607 kJ/145 kcal
Tłuszcz: 9,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 10,9 g
w tym cukry: 7,4 g
Błonnik: 1,2 g
Białko: 5,7 g
Sól: 0,1 g

Alergeny

  • orzechy
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: