Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
0
Empanadas z chorizo, mięsem i fasolą czerwoną, sos jogurtowy
Ciasto drożdżowe (Mąka PSZENNA, woda, JAJA, oleje roślinne (olej rzepakowy, olej rzepakowy w pełni uwodorniony, olej kokosowy), drożdże, cukier, sól), Fasola czerwona, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Serek homogenizowany naturalny (MLEKO, ŚMIETANKA, bakterie fermentacji mlekowej), Pieprz czarny, Cebula biała, Zioła prowansalskie (oregano, bazylia, tymianek, cząber, estragon, rozmaryn), Wołowina, Wieprzowina, Gałka muszkatołowa, Chorizo, Żółtko JAJA kurzego, Cebula czerwona, Sos sojowy ciemny (woda, barwnik: karmel, cukier, sól, SOJA, barwnik: karmel amoniakalny, PSZENICA), Papryka wędzona, Papryka słodka, Papryka ostra, Olej rzepakowy, Koncentrat pomidorowy 30%, Kmin rzymski, Sól
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 358 kJ/86 kcal |
Tłuszcz: 4,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g |
Węglowodany: 8,3 g w tym cukry: 0,7 g |
Błonnik: 0,1 g |
Białko: 4,5 g |
Sól: 0,3 g |
Alergeny
- gluten
- jaja
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.