Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.53 Star
  • Dairy Free
  • Vegan

Enchilada z tofucznicą, czerwoną fasolą, papryką i kolendrą, guacamole

Tortilla PSZENNA, Tofu naturalne (woda, ziarno SOI, substancja wiążąca: siarczan wapnia), Limonka, Awokado Hass, Szpinak baby, Papryka czerwona, Fasola czerwona, Kolendra, Sos teriyaki (zawiera SOJĘ, DWUTLENEK SIARKI, GLUTEN), Napój sojowy (woda, SOJA, węglan wapnia, włókno lniane, sól, naturalny aromat, witaminy: D, B12), Sos barbecue, Cebula biała, Olej rzepakowy, Musztarda (woda, GORCZYCA, ocet spirytusowy, sól), Sok z limonki świeżo wyciskany, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Sok z limonki, Sól, Pieprz czarny, Czosnek, Kurkuma, Sól czarna kala namak, Szczypiorek

Wartość odżywcza na porcję M

Wartość energetyczna:
1 673 kJ/400 kcal
Tłuszcz: 12,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
Węglowodany: 57,0 g
w tym cukry: 7,0 g
Błonnik: 3,6 g
Białko: 15,2 g
Sól: 1,6 g

Alergeny

  • dwutlenek siarki
  • gluten
  • gorczyca
  • seler
  • soja

Kalkulator kalorii

1500, 2000, 2500 czy więcej? Jaka ilość kalorii będzie dla Ciebie odpowiednia? Uzupełnij pola i poznaj swoje potrzeby oraz swojego organizmu.

Jaki jest Twój cel
Ile masz wzrostu i ile ważysz?
Ile masz lat a ile ćwiczysz?
Twoja płeć?

Twoje zapotrzebowanie kaloryczne to: