Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.55
Fajitas z kurczakiem, meksykański gulasz z kolendrą
Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Cebula czerwona, Fasola czarna, Imbir, Kolendra, Kurczak (pierś), Tymianek, Tortilla PSZENNA, Chili, Cukier, Koncentrat pomidorowy 30%, Papryka czerwona, Papryka żółta, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Czosnek, Fasola czerwona, Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Cebula czerwona, Papryka słodka, Cynamon, Kmin rzymski, Olej rzepakowy, Oregano, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Papryka ostra, Pieprz cayenne, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Pieprz czarny, Sól, Papryczka jalapeno marynowana, Kolendra, Natka pietruszki, Ocet ryżowy (woda, ryż), Kukurydza
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 172 kJ/280 kcal |
Tłuszcz: 9,1 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,3 g |
Węglowodany: 35,8 g w tym cukry: 9,3 g |
Błonnik: 4,6 g |
Białko: 13,6 g |
Sól: 1,1 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.