Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.6
Fajitas z kurczakiem, sałatka meksykańska
Ser Gouda (MLEKO pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, kultury bakterii fermentacji mlekowej, podpuszczka, barwnik: karoteny, skrobia ziemniaczana), Sos sojowy tamari (woda, ziarno SOI, sól, ocet spirytusowy), Fasola czerwona, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pomidory (Pomidory kostka, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), Sok z limonki świeżo wyciskany, Czosnek, Awokado Hass, Tortilla PSZENNA, Tymianek, Kurczak (pierś), Kolendra, Imbir, Fasola czarna, Cukier, Pasta miso (woda, SOJA, ryż, sól, alkohol z trzciny cukrowej), Cebula czerwona, Ocet ryżowy (woda, ryż), Natka pietruszki, Kolendra, Papryczka jalapeno marynowana, Sól, Pieprz czarny, Pieprz cayenne, Papryka słodka, Papryka ostra, Kolorowa papryka (Papryka czerwona, papryka żółta, papryka zielona), Oregano, Olej rzepakowy, Kmin rzymski, Cynamon, Kukurydza
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 1 176 kJ/281 kcal |
Tłuszcz: 7,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g |
Węglowodany: 38,6 g w tym cukry: 7,4 g |
Błonnik: 5,6 g |
Białko: 14,5 g |
Sól: 1,4 g |
Alergeny
- gluten
- mleko
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.