Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.28
-
Dairy Free
Falafel z ciecierzycy z salsą pomidorową, sałatka tabbouleh
bułka tarta (Mąka PSZENNA, sól, drożdże), Natka pietruszki, Pulpa pomidorowa (Pomidory, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Cebula czerwona, Szczypiorek, Kasza bulgur (zawiera PSZENICĘ), Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pomidory (Pomidory kostka, sok pomidorowy, kwas cytrynowy), Oliwa z oliwek, Cynamon, Kolendra, Kmin rzymski, Groszek zielony, Czosnek, Ciecierzyca, Sól, Proszek do pieczenia, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet)
Wartość odżywcza na porcję XXL
Wartość energetyczna: 3 593 kJ/859 kcal |
Tłuszcz: 24,5 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g |
Węglowodany: 139,0 g w tym cukry: 10,3 g |
Błonnik: 23,5 g |
Białko: 33,3 g |
Sól: 2,5 g |
Alergeny
- gluten
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.