Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Falafele z humusem bazyliowym, granat,orzechy nerkowca,mix sałat
Granat, Sałata mix, ORZECHY NERKOWCA, Szpinak baby, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Bazylia, Natka pietruszki, Kolendra, Groszek zielony, Ciecierzyca, Czosnek, Sól, Proszek do pieczenia, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kmin rzymski, bułka tarta (Mąka PSZENNA, sól, drożdże), Sok z cytryny świeżo wyciskany
Alergeny
- gluten
- orzechy
- sezam
- soja
Składniki
Wartości odżywcze w porcji:
Wartość energetyczna
Tłuszcze
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
Węglowodany
W tym cukry
Białko
Sól
Błonnik
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.