Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.2
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Falafele z humusem bazyliowym, granat,orzechy nerkowca,mix sałat
Sałata mix, ORZECHY NERKOWCA, Szpinak baby, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Bazylia, Granat, Natka pietruszki, Kolendra, Groszek zielony, Czosnek, Ciecierzyca, Sól, Proszek do pieczenia, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kmin rzymski, bułka tarta (Mąka PSZENNA, sól, drożdże), Sok z cytryny świeżo wyciskany
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 873 kJ/209 kcal |
Tłuszcz: 5,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 34,1 g w tym cukry: 3,7 g |
Błonnik: 7,7 g |
Białko: 11,0 g |
Sól: 0,9 g |
Alergeny
- gluten
- orzechy
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.