Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
4.43
-
Dairy Free
-
Vegan
Falafele z sosem amba, miks batatów i ziemniaków, sałatka izraelska z prażonym bobem
Bób prażony (bób 81%, olej słonecznikowy, sól 2%), Czosnek, Sok z limonki świeżo wyciskany, Sambal oelek (czerwona papryka chili, sól, cukier, ocet), Pulpa mango (Pulpa z mango, woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), Pomidor malinowy, Ogórek zielony, Mięta, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Przyprawa arabska zaatar (SEZAM, tymianek, sól, sumak), Oliwa z oliwek, Granat, Cukier, Batat, bułka tarta (Mąka PSZENNA, sól, drożdże), Natka pietruszki, Kolendra, Groszek zielony, Czosnek, Ciecierzyca, Sól, Proszek do pieczenia, Pieprz czarny, Papryka słodka, Olej rzepakowy, Kmin rzymski, Ziemniak
Wartość odżywcza na porcję XL
Wartość energetyczna: 3 312 kJ/792 kcal |
Tłuszcz: 28,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,1 g |
Węglowodany: 121,1 g w tym cukry: 20,3 g |
Błonnik: 19,7 g |
Białko: 24,8 g |
Sól: 3,1 g |
Alergeny
- gluten
- sezam
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.