Karta dania z cateringu dietetycznego NTFY
3.46
-
Dairy Free
-
Less Gluten
Falafelowe gofry z hummusem, świeże warzywa
Kalarepa, Roszponka, Woda mineralna niegazowana, Sok z cytryny świeżo wyciskany, Pasta sezamowa (ziarno SEZAMU), Olej sezamowy (olej SOJOWY, olej SEZAMOWY), Natka pietruszki, Czosnek, Ciecierzyca, Sok z cytryny, Sól, Soda oczyszczona, Pieprz czarny, Olej rzepakowy, Mąka z ciecierzycy, Mąka ryżowa, Kurkuma, Kmin rzymski, JAJA kurze, Papryka czerwona
Wartość odżywcza na porcję S
Wartość energetyczna: 741 kJ/177 kcal |
Tłuszcz: 5,0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g |
Węglowodany: 25,0 g w tym cukry: 4,7 g |
Błonnik: 6,9 g |
Białko: 9,4 g |
Sól: 0,2 g |
Alergeny
- jaja
- sezam
- soja
Składniki
Wartość odżywcza na porcję
Wartość energetyczna: |
Tłuszcz: w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany: w tym cukry: |
Błonnik: |
Białko: |
Sól: |
Alergeny
Twoje dzienne
zapotrzebowanie to:
kcal
Wiesz już, ile kcal dzienne potrzebujesz.
Ułóż teraz dietę idealną dla Ciebie.